Wednesday, August 21, 2013

Models Own Velvet Goth Collection

Ще ви представя новата Velvet Goth Колекция на Models Own, която ще бъде на пазара в началото на септември. Марката не е много известна, но каквито цветове съм пробвала от тях, все са ми харесали. От компанията наблягат на иновативните формули и цветове, въпреки че са в средния ценови сегмент. Ако не сте ги пробвали досега - пробвайте, няма да съжалявате.


Това е цялата колекция - 5 лака в петте основни цвята за есента - червено, сиво, зелено, синьо и лилаво.
Капачките са с кадифено покритие, което може да ви заблуди, че лаковете са с кадифен завъшрек. Същността на лаковете е описана като мастилено наситени цветове с 2D покритие, матиращи и в същото време съдържащи бляскави частици. Леко грапави са на допир, но не колкото пясъците, а неравностите са заглаждат напълно след употреба на топ лак. С две думи - невъзможни за описване :) Нека видим суочовете на цветовете, направени от Fundamentally Flawless.



Obsidian е най-лъскавият лак от колекцията - основата е тъмен графит, бляскавите частици са сребърни и са два размера - малки и кръгли (shimmer) и големи и шестоъгълни (glitter).


Valerian е с тъмно синя основа и малки кръгли частици в черно и сребърно.



Amethyst е кралско лилав с малки бляскави частици и големи такива в пурпурен цвят. Изглежда много младежки и определено ще е забележим на ноктите.



Absinthe е със зелена база и бляскави частици в зелената и златната гами.


Sardonix е с тъмно червена база и червени и златни бляскави частици.

Ето отново всички цветове.
Поне на снимките изглежда, че този лак се създава ефект като от нанасяне на изчистен основен лак и glitter топ. При всички случаи ще ми е интересно да ги видя наживо. Цената им в магазина на Models Own в UK е 5 британски лири.

No comments:

Post a Comment