Wednesday, July 31, 2013

China Glaze Autumn Nights - есенна колекция 2013

В блог пространството се появиха първите суочове от есенната колекция на China Glaze – Autumn Nights. Серията ще се състои от 12 лака. На пръв поглед, цветовете са доста тъмни, има много перлени и shimmer лакове, което е типично за есенните колекции, но не е много в стила на марката. Само два от лаковете са кремове, всички останали имат малки или по-големи бляскави частици. Няма още официална информация кога ще са налични в магазините. Ето как изглежда цялата колекция:
Блогърката Cheryl Tan от Сингапур направи първите суочове в нета. Ето го и тях:
Scandalous Shenanigans
Red-Y & Willing
Kiss My Glass
Public Relations
Don’t Make Me Wine
Tongue & Chic
Goldie But Goodie
Gossip Over Gimlets
Rendezvous With You
Strike Up a Cosmo
Charmed, I’m Sure
Queen B

China Glaze лансира гел-лакове Gelaze

Голямото събитие тази есен - China Glaze обяви, че ще лансира 36 нови цветове гел-лакове. Серията ще бъде на пазара през ноември с цена на дребно $14. Иновацията във формулата ще позволи лаковете да се ползват без база, водят се All-in-one. Засега няма много обявени цветове. Основните в сайта на Gelaze.com са тези:
Лаковете на China Glaze са известни като най-популярните лакове за т.нар. Ombre маникюр, при който 2 или 3 цвята се преливат хоризонтално по нокътя. Производителят твърди, че и гел-лаковете ще са подходящи за Ombre и дори е поместил визуализация.
Лично аз не съм любител на гел-лаковете, но съм голям фен на China Glaze, така че ще следя с интерес и новините около есенната серия на марката.

Нова Pixie Dust серия от ZOYA

Неотдавна американската марка ZOYA (zoya.com) представи новата си есенна колекция. Дългоочакваното продължение на Pixie Dust серията вече е факт. Лаковете могат да се закупят от сайта на ZOYA (доставка само в САЩ), както и от по-големите онлайн магазини. Цената е около $9. В следствие на огромния интерес към Pixie Dust лаковете, прозводителят е решил есенната колекция да бъде съставена само от такъв тип лакове. Цветовете са шест.
В момента имам един от Pixie dust-овете от лятната колекция – Miranda. Субективната ми оценка е следната: цветът е много бляскав на слънце, текстурата е уникална и ако искате да ви забележат – това е вашият лак! Лекотата на нанасяне, трайността и фактът, че няма нужда от полагане на база и топ лак, правят този тип лакове много популярни сред младите жени и тези, които обичат да се лакират вкъщи. Моят личен фаворит от новата Pixie Dust серия е Carter, макар че ако можех бих си купила всички!